Kam dál?
Ještě jste si nevybrali? Poradíme vám, podle čeho vybírat nejlepší hodinky:
a pokud si nevíte rady, zeptejte se ostatních
Nejoblíbenější výrobci
Hodinky podle nejoblíbenějších výrobců.
Přidáno: 22. srpna 2024
(naposledy upraveno 22. srpna 2024)
Zakoupeno v dobrysperk.cz
Elegantní dámské hodinky za výbornou cenu.
Tyto hodinky jsem koupila manželovi a je z nich nadšený. Velmi se mu líbí elegantní zelený design, který vyniká. Hodinky jsou navíc solidně zpracované a hodí se jak pro každodenní nošení, tak pro formálnější příležitosti.
Koupila jsem si tyto hodinky a okamžitě se staly mým oblíbeným doplňkem. Miluji jejich jednoduchý, ale stylový vzhled. Skvěle se hodí ke všemu. Jsou také velmi odolné, takže je nosím bez obav každý den, ať už dělám cokoli.
moc pěkné hodinky
Pro někoho může být kvůli strojku hůře čitelná hodinová ručička, za sebe s tím nemám problém
Tyto hodinky jsem koupila dceři jako dárek a byl to hit. Moc se jí líbily - jsou elegantní a zároveň jemné, ideální pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti. Dcera je nyní nosí stále a je s nimi velmi spokojená.
Přidáno: 20. srpna 2024
(naposledy upraveno 20. srpna 2024)
Zakoupeno v TimeStore.cz
Good deal as the watch is good and is from a authenticated user thus makes sense to buy it
Za málo peněz hodně muziky
Přidáno: 20. srpna 2024
(naposledy upraveno 20. srpna 2024)
Zakoupeno v Vivantis.cz
Pěkné a funkční hodinky. Ciferník je na přímém slunci pěkně čitelný.
Tyto hodinky jsem koupila kamarádce k narozeninám a byla nadšená! Barva je krásná a velmi originální a hodinky jí na ruce skvěle padnou. Přítelkyně je okamžitě začala nosit, protože se hodí k jejímu stylu a jsou opravdu pohodlné.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »