Kam dál?
Ještě jste si nevybrali? Poradíme vám, podle čeho vybírat nejlepší hodinky:
a pokud si nevíte rady, zeptejte se ostatních
Nejoblíbenější výrobci
Hodinky podle nejoblíbenějších výrobců.
Nemají timer / časovač. Pouze stopky a ty jsou mi zrovna k ničemu. Čekal bych že časovač bude u podobně vypadajicich hodinek tak nějak standart.
Za ty peníze jsou to skvělé hodinky. Koupil jsem si je, abych si při zedničení neničil "chytré" hodinky. Svítí hezky, čas ukazují, jenom jsou těžší.
Slušné hodinky za dobrou cenu.
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v Hodinkovna.cz
uvidíme, jak dlouho vydrží řemínek, ale zdá se, že je kvalitně zpracován
- výborný poměr cena-výkon
- příjemná velikost hodinek
- nutná úprava řemínku - pokud nemáte patřičné nástroje, může být složitější.
U tohoto modelu se v době mého nákupu nabízejí ještě dvě další barevné kombinace, které jsou univerzálnější a jistě se budou daleko lépe ladit k outfitu, ale tyhle jsou "neokoukané", pro mne nejčitelnější a prostě takové "jiné". Proto jsem se rozhodl vybrat právě je. Řemínek, i když na to možná na první pohled nevypadá, je příjemný a hodinky se dobře nosí. Na moji ruku s obvodem 18 cm ještě padnou, ale je to takový limitní rozměr. Výhodou je v bytelném provedení jednoduché zařízení s baterií, u které se výdrž odhaduje na deset let. Hodinky si tedy koupíte (případně nastavíte) a pak už je jen bez starostí nosíte, a to i tehdy, že je třeba na nějaký čas odložíte. Pohoda!
Hodinky z masivní nerozové oceli s automatickým nátahem a s tritiovými trubicemi, hodinky které toho vydží hodně ale tato výdrž je zaplacená vyšší váhou. Celkově slušné hodinky za přijatelnou cenu.