Poradna Casio EFA-112D-2A

Autor: | Vloženo: 21.10.2019 000 17:13 | Témata: Poradna Casio EFA-112D-2A

Zadání telefonních cisel

  • Hodinky 365

    Hodinky 365

    21. října 2019

    Dobré odpoledne, Radku,

    hodinky dokáží uchovávat až 30 zaznámů obsahujících jména a čísla, která se do hodinek rozhodnete uložit.

    Pokud byste chtěl do databáze přidat nový záznam, stačí pomocí tlačítka C (levé spodní) přejíd do módu "Telememo" a podržením tlačítek B a D (pravé horní a spodní) vytvořit nový záznam, měly by se zobrazit 3 čáry _ _ _. Potom stačí podržet tlačítko A (levé horní) dokud se obrazovka nerozbliká. Pokud by toto nešlo, pamět je pravděpodobně plná a pro přidání dalšího záznamu je nutné nějaký smazat. Jméno se může skládat až z 8 znaků, číslo potom až z 16 znaků. Když se nacházíte v módu nastavení, pomocí tlačítek B a D vybíráte jednotlivá písmena, tlačítkem C potom volbu potvrdíte a přesunete se k dalšímu písmenu. Jakmile máte jméno vytvořeno, je nutné mačkat tlačítko C dokud se nedostanete k zadávání čísla. Postup je potom stejný jako u tvorby jména. Jakmile máte záznam vytvořený, stiskněte opět tlačítko A, tím se záznam uloží.

    K zobrazení uložených záznamů stačí pouze přejít do módu "Telememo" a pomocí tlačítka D můžete procházet všechny záznamy. V záznamech se primárně zobrazují jména, pokud chcete k danému záznamu zobrazit i uložené číslo, stačí stisknout tlačítko A.

    Pokud byste potřeboval nějaký záznam upravit, stačí se na něj dostat pomocí tlačítka D a poté dlouze podržet tlačítko A. Jakmile se hodnoty rozblikají, stačí zopakovat postup pro vytvoření nového záznamu, který je popsaný výše. Jakmile budete spokojen, stačí opět potvrdit tlačítkem A.

    Pokud by bylo nutné nějaký záznam vymazat, stačí na něj opět najet tlačítkem D a jakmile budete mít otevřený záznam, který chcete smazat, stačí podržet současně tlačítka B a D. Na displeji se objeví CLR, což značí, že se záznam maže. Jakmile bude záznam vymazaný, objeví se na displeji kurzor. Můžete buďto rovnou zadat nový záznam, nebo ukončit nastavování pomocí tlačítka A.

    Snad to takto bude dostačující :) Kdybyste potřeboval ještě s něčím poradit, stačí napsat buďto na náš email [email protected] nebo zavolat na naši bezplatnou linku 800 365 365.

    S pozdravem a přáním pěkného dne
    Jan Kalousek, Hodinky-365





    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.