Swarovski 5263904

Jste náročná žena co potřebuje něco výjimečného? Co takhle šperk ve formě luxusních hodinek, které budou zářit a zdobit vaše zápětí? Je tu jedinečný model ve kterém se budete...
8 965 Kč
Doprava zdarma, Do měsíce
Doporučená nabídka Bondie.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (3)

Do měsíce • 1 variantaDárekDoplňkové službyZdarma91 % • 463 recenzíDalší informace
Info v obchoduDárekZdarma100 % • 44 recenzíDalší informace
Info v obchoduDárekZdarma63 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Jste náročná žena co potřebuje něco výjimečného? Co takhle šperk ve formě luxusních hodinek, které budou zářit a zdobit vaše zápětí? Je tu jedinečný model ve kterém se budete...

Parametry produktu

Značka
Určení
dámské
Styl
elegantní
Tvar
kulaté
Zobrazení času
analogové
Materiál řemínku
ocel
Vodotěsnost
30 m
Materiál skla
minerální
Pohon
bateriové - quartz
Materiál pouzdra
Ocel
Osazení
Swarovski křišťály
Barva řemínku
modrá
Barva ciferníku
bílá

Parametry produktu

Značka
Určení
dámské
Styl
elegantní
Tvar
kulaté
Zobrazení času
analogové
Materiál řemínku
ocel
Vodotěsnost
30 m
Materiál skla
minerální
Pohon
bateriové - quartz
Materiál pouzdra
Ocel
Osazení
Swarovski křišťály
Barva řemínku
modrá
Barva ciferníku
bílá

Popis produktu

Jste náročná žena co potřebuje něco výjimečného? Co takhle šperk ve formě luxusních hodinek, které budou zářit a zdobit vaše zápětí? Je tu jedinečný model ve kterém se budete cítit dokonalé a uspokojí všechny vaše představy o kvalitě luxusu a kráse.

Hodinky jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli. Pouzdro je velmi zajímavě řešeno a nebyl opomenut ani řemínek. Tento nápaditý design upoutá snad každou ženu. Ciferník je rozdělen na dvě části. Obě části jsou velmi důležité protože jedna část je ciferník samotný a druhá část je výplní pro mnoho neuvěřitelně zářících Swarovski krystalů té nejlepší kvality. Ciferník samotný obsahuje jednoduché indexy hodin, název značky a nemůže chybět elegantní labuť.

Hodinky disponují vodotěsností 30M což je označení pro hodinky vlhkotěsné. Je nutné se tedy vyhnout jakémukoliv styku s vodou nebo může dojí k závažnému poškození hodinek.

Značka Swarovski je typická svými dokonalými krystaly, které zakomponuje do každého svého modelu hodinek. Modely značky Swarovski jsou elegantní, nápadité a velmi luxusní. Vždy Vás překvapí designem a kombinacemi materiálu, barev.

Rozměry: 37 x 43 x 9,7 mm

Myslíme na naše zákazníky a proto Vám ke koupi hodinek nabízíme tyto výhody:

ZDARMA Vám upravíme kovový náramek na Vaší ruku.

ZDARMA Vám provedeme první výměnu baterie a u vodotěsných hodinek provedeme test vodotěsnosti také ZDARMA

Na hodinky zakoupené u nás Vám garantujeme odborný hodinářský servis včetně technického poradenství po celou dobu nošení.

Na hodinky zakoupené u nás poskytujeme kompletní záruční a pozáruční servis.

K hodinkám dostanete originální krabičku, oficiální záruční list a český návod.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Obaly a kryty pro kamery","https://obaly-kryty-kamery.heureka.cz/"],["Dámské overaly","https://damske-overaly.heureka.cz/"],["Sanitární výrobky","https://sanitarni-vyrobky.heureka.cz/"],["Fitness rukavice","https://fitness-rukavice.heureka.cz/"],["Kompresory","https://kompresory.heureka.cz/"],["Nano akvarijní sety","https://akvarijni-sety.heureka.cz/f:38559:1/"],["Žvýkačky Orbit","https://zvykacky.heureka.cz/f:18325:7612807/"],["CO2 láhve","https://co2-hnojeni-rostlin.heureka.cz/f:22540:5564219/"],["Bezbarvé laky na dřevo","https://laky-na-drevo.heureka.cz/f:33514:1/"],["Vlhčené ubrousky bez chemie","https://vlhcene-ubrousky.heureka.cz/f:26713:1/"]],"Vybrané značky":[["Hodinky Claude Bernard","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:134299/"],["Hodinky Burberry","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:579291/"],["Hodinky Magg","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:42843297/"],["Hodinky Rinnandy","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:45734692/"],["Hodinky Anne Klein","https://hodinky.heureka.cz/f:3640:840277/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pingpongový stůl?","https://stoly-na-stolni-tenis.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pingpongovy-stul/"],["Jak vybrat horolezecký sedák?","https://uvazky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-horolezecky-uvazek-neboli-sedak/"],["Jak vybrat kuchyňskou váhu?","https://kuchynske-vahy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kuchynskou-vahu/"]],"Vybrané produkty":[["Nike W NSW PHNX FLC HR PANT WIDE dq5615-208","https://damske-teplaky.heureka.cz/nike-w-nsw-phnx-flc-hr-pant-wide-dq5615-208/"],["Martin MA530","https://struny.heureka.cz/martin-ma530/"],["Autolamp 800 A 5 m","https://startovaci-kabely.heureka.cz/autolamp-800-a-5-m/"],["SECTRON přenosná AC nabíječka pro elektromobil 22 kW CEE 5pin Type2 400 V 32 A 5 metrů","https://nabijecky-pro-elektromobily.heureka.cz/sectron-prenosna-ac-nabijecka-pro-elektromobil-22-kw-cee-5pin-type2-400-v-32-a-5-metru/"],["PARKSIDE PHS 450 A1","https://nuzky-na-zivy-plot.heureka.cz/parkside-phs-450-a1/"],["Verk 15827","https://kulmy.heureka.cz/verk-15827/"],["Nani akrylový pudr bílá 15 g","https://akryl-na-nehty.heureka.cz/nani-akrylovy-pudr-bila-15-g/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}