Casio LW-200
Sportovní hodinky - Digitální hodinky - Casio - dámské - sportovní - digitální - 50 m - ocel - plastové Dámské náramkové hodinky. Digitální zobrazení času. Napájení z baterie. Odolné proti vodě během sprchování a mytí. Pouzdro ve tvaru kruhu. Plastové pouzdro. Plastový... více »
od 600 Kč
- Pozitivní (15) |
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- jsou lehké, přehledné, hodně funkcí,dobře ovladatelné a vodotěsné, vkusné, dobrá cena
- gumový pásek se při namočení stane trošku nepříjemný na dotek
hledali jsme hodinky pro dceru (8 let), která si přála vyloženě jen digitální - jsou lehké a přiměřeně veliké na její dětskou ruku, přehledné, mají hodně funkcí, a vodotěsné, na pohled velmi vkusné, hodí se i ke svátečnějšímu oblečení a snesou i sportovní aktivity. Všem se moc líbí a jsme moc spokojeni, hlavně dcera.
- V teto cenove relaci skvely vyrobek.
- Reklamni fotografie vypada trochu lepe, u zlute verze trosku nepovedeny iluminator.
Tyto zlute hodinky jserm zakoupil jako darek pro divku ktera si je sama vybrala. Malinko me sklamal ten iluminator protoze prosvetluje i steny hodinek a tak vypada ponekud poutove, ovsem je to vec vkusu. Jinak naprosto perfektne zpracovany a pekny vyrobek v teto cenove hladine.
- hodnkám nemám co vytknout, mají všechno co jsem chtěla, budík, signalizace každou hodinu, podsvícení, datum, vše na dispeji vodotěsné pro běžnou práci s vodou
- z nějakého důvodu se mi občas vypne signalizace celé hodiny zatím jsem ale nepátrala proč to tak je. Mám je krátce.
Hodinky jsem si vybrala jednak podle vzhledu ale i podle funkcí. S hodinkami jsem maximálně spokojená.
Obchod dále určitě doporučím. Po vánocích si zde vybíral hodinky můj muž a byl také spokojen.
- přehledné
- jednoduché
- moderní
- dobře padnou na každou ruku
- jsou lehké
- mají decentní sportnovní styl
- chybí mi tam jedna funce a to jsou stupně
- doporučila bych vylepšení uchycení či zajištění pásku
- více barevných možností
Doporučuji hodinky nenáročným klientům. Jsou na ruce velmi pěkné a pohodlné. Já jsem si je vybrala z důvodu jak ceny, tak i jasných a jednoduchých funkcích, jako jsou stopky, budík a hodiny.A je jasné, že také potom podle vzhledu. Jak už jsem napsala v předešlém odstavci, doporučovala bych ještě přidat funkci stupně, která se mi zdá zajímavá. A také bych uvítala, kdyby byla větší škála barev pásků u hodinek. Mám ráda zelenou barvu a chtěla jsem zelené hodinky, bohužel tyto hodinky byly v omezených barvách a zelených se dělá opravdu málo.
Velice kvalitní hodinky, na které nedám dopustit. Mám je už přes 3 roky a stále šlapou. Ač se nezdají, jsou pevné. Mají spoustu funkcí jako např. stopky, budík, světové časy atd. osvětlení displeje je velice příjemné. Nosím je i do práce a dostávají zabrat, ale není to na nich znát. Stačí občas přeleštit ciferník a jsou jak nové. Sama jsem nečekala kvalitu, ale překvapily
Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí